Saturday, November 7, 2009

Bila Qalam mula berlari...

7 /11/09 -0730pm-sabtu


Aku sebenarnya cuba menyelami mengenai nikmat meluahkan di blog... Ni tempat baru bagi aku sebenarnya. Bila orang yang kurang arif bertanya, "eh, buang tebiat ke luah perasaan kat blog?" Aku dengan senyuman dibibir akan menjawab, "Tak pe, kita tak kacau orang," Ada betulnya. Mungkin pelik zaman IT sekarang ni. Segala-galanya depan komputer je. Takut-takut nanti zaman 50 tahun akan datang akan terkeluar jantina baru. Jantina? Ye kot... Ye la... Nanti mungkin budak umur 2 tahun akan tanya, "Mama, yang tu laki ke, pompuan ke, robot ke?" Mana taknye, semua ujung jari je... Kan?


Semua tu tak penting pun. Kelebihan luah kat blog ni, nanti-nanti tak de lah kita kacau org. Nak share problem ngan orang pun kena tengok masa jugak. Kang nanti orang ngah masak ngko p luah masalah+tambah masalah kat kpala dia, nak jugak dia baling ngan lesung batu tu kan...


So apa-apa pun yang terbaik atas pendapat individu tu sendiri. Haip? "Haip!!!"

2 comments:

  1. sudi2 la leave comment yer...

    ReplyDelete
  2. atiq jd la folower kite..
    x kn jemi jer kut follower atiq
    huhuhu
    ni blog atiq punya tulis le
    pe yg atiq nak..huhu:p

    ReplyDelete